„Ono što ne znaš o meni“ pomoći će ti da saznaš više o sebi

Kada nekog zaboli zub, on ode kod zubara (ako ima para). Kada dete ili odraslu osobu koja ima autizam zaboli zub, oni ne idu kod zubara. Ne odmah. Čekaju da se pokvari još koji, jer je za njihov odlazak kod zubara potrebna totalna anestezija.

A to je samo zubar.

Odlazak bilo gde je izazov. Njima i njihovim roditeljima, braći, sestrama, bakama, dekama…

Kako smo mi kao pojedinke i pojedinci važni da ljudi iz ove osetljive grupe žive kvalitetnije i kako oni naš život mogu da učine boljim slušajte i gledajte u emisiji „Ono što ne znaš o meni“.

Ovo je prva od 8 emisija koje će se jednom nedeljno emitovati na Super radiju, a li i putem video strima. U narednim emisijama bavićemo se problemom mladih iz još 5 osetljivih grupa (deca u uličnoj situaciji, mladi oboleli od HIV-a, mlade osobe sa hendikepom/invaliditetom, mlade Rome i Romkinje i mlade iz LGBTQ populacije), a bavićemo se i temama nezaposlenost mladih i vršnjačko nasilje.

Emisija je deo projekta „Uključenje uživo“ koju sprovodi Beogradski centar za ljudska prava uz podršku Ministarstva omladine i sporta, a uz pomoć krovnih organizacija udruženja koja rade sa mladima i za mlade – NAPOR (Nacionalna asocijacija praktičara i praktičarki omladinskog rada), KOMS (Krovna organizacija mladih Srbije), Asocijacija kancelarija za mlade Srbije.

Projekat se sprovodi u 6 gradova Srbije, a u Nišu projekat sprovode udruženo Kancelarija za mlade Opštine Medijana, AzBuki i Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin.

Emisiju možete pratiti u ponedeljak od 16 sati na Facebook stranici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s